Çerçiler İlkokulu

Vizyon: Türkiye Cumhuriyetine gönülden bağlı ,ülkesini ve milletini her türlü sevginin ve kişisel beklentinin üstünde tutan,bununla birlikte dünyadaki tüm insanların yaşama hakkını savunan,sorumluluk,duyarlılık ve öngörü sahibi bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Okulumuzu,ilçemiz ve ilimiz özelinden başlayarak,giderek genelleşen ve gelişen bir çizgide eğitim ve öğretim hizmetleri,yönetilme kabiliyetleri,öğretmen,öğrenci,sunum ve içerik kalitesi yönlerinden daima üst düzeyde tutmaktır.

Başarılar: Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz Çerçiler Şehit Recep Geçer Ortaokuluna devam etmektedir.

Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cercilerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇERÇİLER KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MERKEZ KÜME EVLERİ NO: 248/3 DURAĞAN / SİNOP

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Köy merkezi 3 adet bakkalı, kahvesi, camiisi bulunmaktadır. Jandarma karakolu ve sağlık ocağı bulunmaktadır.

Ulaşım Okula ulaşım öğretmen servisi ile yapılmaktadır. Ayrıca her gün sabah 08.00´da Durağan Bafra arabası gitmekte akşam ise 17.00´da ise geri dönmekte ve Çerçiler Köyü´nden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 145 km İlçeye uzaklık ise 22 km.